Asukkaille

Salon kaupunki on ulkoistanut vuokrataloyhtiöidensä isännöinnin OP-Isännöintiin.
Palvelemme teitä arkisin klo 8.15-11:00 ja 12:00-16:00 OP-Isännöinnin toimipisteessä osoitteessa Turuntie 8, 2krs.

Rakennusten huoltotöistä vastaa alueellanne joko oma kiinteistöhuoltomies tai ulkoistettu huoltoyhtiö. Huoltomiehelle voitte soittaa arkipäivisin, jos huoneistossa on jotain vikoja ja puutteita, kuten hana vuotaa tai kaapin ovi irtoaa ym.

Muina aikoina akuutit asiat (vuodot, oven avaukset ym. toimenpiteitä vaativat tapahtumat) hoitaa päivystävä huolto- tai vartiointiliike, joka hälyttää tarvittaessa paikalle huoltomiehen.

Huoltomies

Kiinteistönne huollosta vastaa alueenne huoltomies tai huoltoyhtiö. Heille voi suoraan soittaa huoneistossa havaitut viat ja puutteet. Jos he eivät pysty vikaa korjaamaan, tilaavat he esim. sähkö- tai putkimiehen korjaamaan sen.

Iltaisin ja viikonloppuisin akuutit asiat, kuten vesivuodot, ovenavaukset ym. toimenpiteitä vaativat tehtävät hoitaa kiinteistönne päivystävä huolto- tai vartiointiliike, joka hälyttää paikalle tarvittaessa huoltomiehen.

Kiinteistönne huoltomiehen ja päivystyksen yhteystiedot löytyvät valitsemalla ensin asuinalueenne ja sieltä oikean kiinteistön osoitteen.

Comments are closed.